Τρόπος Αποστολής/Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής:

  1. Με Τραπεζική κατάθεση: Έξοδα αποστολής 3,50€ μέσω Εθνική, Άλφα, Πειραιώς και Eurobank. Επιλέξτε την τράπεζα που σας εξυπηρετεί ώστε να σας σταλεί λογαριασμός κατάθεσης και να προχωρήσει η παραγγελία σας.

Τρόποι Αποστολής:

  • Τα χειροποίητα είδη του καταστήματός μου που είναι κατόπιν παραγγελίας αποστέλλονται το αργότερο σε 10-12 εργάσιμες ημέρες από την ημ/νία της παραγγελίας και εφόσον έχει γίνει έγκαιρα η πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Τα άμεσα διαθέσιμα είδη (αυτά που υπάρχουν σε απόθεμα), αποστέλλονται άμεσα. Αποστολές γίνονται από εμένα καθημερινά, το πρωί στις 11:00 π.μ. Αν για παράδειγμα παραγγείλετε κάτι άμεσα διαθέσιμο στις 14:00 θα φύγει την άλλη μέρα το πρωί στις 11:00 π.μ.
  • Τα δέματα στέλνονται με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier και ενημερώνεστε για την αποστολή τους με tracking id ώστε να εντοπίσετε το δέμα σας ανά πάσα στιγμή.
  • Οι αποστολές και παραδόσεις πραγματοποιούνται στη διεύθυνση που καταχωρήσατε στη φόρμα κατά την παραγγελία σας στο eshop
  • Η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη μη παράδοσης προϊόντων σε λάθος καταχωρημένα στοιχεία αποστολής ή/και χρέωσης.
  • Αν η παραγγελία σας επιστρέψει σε μας επειδή δεν την παραλάβατε ή επειδή η εταιρία courier ή το ταχυδρομείο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την παράδοση, αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα της επαναποστολής εάν και εφόσον θελήσετε να γίνει.

Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Τα χρήματα επιστρέφονται σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας εντός 2 ωρών από την ώρα που θα δημιουργηθεί η παραγγελία. Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη πρέπει να με ειδοποιήσετε ΑΜΕΣΑ, μέσω e-mail στο [email protected]

Ακύρωση/Επιστροφή/Αλλαγή

Για Ακύρωση παραγγελίας επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μου μέσω e-mail στο [email protected] Αλλαγές & Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές. Σε περίπτωση που λάβετε ένα προϊόν με ζημιά λόγω της μεταφοράς του, θα πρέπει να το αποδεικνύετε μέσω ενός βίντεο unboxing όπου να διακρίνεται ξεκάθαρα ότι η ζημιά προκλήθηκε από τη μεταφορά και όχι από δική σας χρήση. Στην περίπτωση αυτή, επικοινωνείτε μαζί μου άμεσα: [email protected] και θα φροντίσω να σας αποστείλω το ίδιο προϊόν το συντομότερο δυνατό. Δεν δέχομαι αυθαίρετες επιστροφές στην διεύθυνσή μου χωρίς να έχει προηγηθεί επικοινωνία. Οι επιστροφές γίνονται αποκλειστικά με δικό μου κόστος και πάντα κατόπιν συνεννόησης. 

Χρειάζεστε Βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Ευχαριστώ πολύ για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη!